Projectes trobats - Resultats de la cerca

Resultats de la cerca:    13 Projectes trobats

LE NEPTUNE

Un projecte encantador. Així podríem definir la feina realitzada al restaurant segurament més ben situat de la bonica població de Cotlliure. El seu propietari, Christophe, junt amb el seu xef decideixen que han de renovar la cuina i es posen en contacte amb nosaltres. Amb les vistes immillorables de què disposa se'ns proposa un repte: perquè els cuiners no poden gaudir de l'entorn idíl•lic a on es troba? Obrim totalment la cuina al menjador i agrupem processos, tot protagonitzat per un bloc central de cuina Angelo Po, la línia Omega de 1100mm d'amplada funcional a ambdós costats. Zona d'amanides, zona de postres, un rentat optimitzat, una zona de preparació i unes cambres renovades han fet la resta.

més informació

LA MAISON

La Maison és un restaurant proper a la platja de Canet del Rosselló amb una àmplia terrassa. Des de Lamarca li hem renovat la cuina, redistribuint els espais de treball, amb elements Angelo Po i mobles d'acer inoxidable a mida fabricat a les nostres instal•lacions.

més informació

LE PETIT PASTIS

L'empresa Lamarca, conjuntament amb el propietari del local, ha fet un muntatge de la cuina, l'extracció, la preparació, el rentat i el bar. Acer inoxidable a mida, fabricat al nostre propi taller, i tots els motors frigorífics a distància. Tot respectant la filosofia i la decoració del Petit Pastís.

més informació

GIRUM

Un projecte cautivador en un entorn no habitual. El projecte d'una residència per a persones majors de 65 anys dotada de tots els serveis portava la necessitat de realitzar una instal·lació d'hostaleria enfocada a una cuina saludable. La disposició dels elements, el disseny d'interiors i els equipaments i jardins que envolten el centre Joan Suñer el fan ser un referent a Girona d'aquest tipus d'espais.

més informació

RESTAURANT 21

Junt amb la nova direcció del restaurant es va decidir ampliar la oferta amb un racó per pizza italiana feta a l'estil tradicional. Es va haver de conservar l'estètica del local, actiu molt valorat en aquest cas. Es va utilitzar un forn empotrable Fornitalia i una taula especial pizzes d'Angelo Po.

més informació

1  |  2  |  3    >>