CERCAR PRODUCTES - Hostaleria

Seleccioneu una marca:

Seleccioneu una categoria:

Seleccioneu una subcategoria:


Resultats de la cerca:    39 Projectes trobats

UNIVERSAL

Estructura monobloc realitzada en acer inox AISI 304. Espessor d'aïllament 60 mm de poliuretà sense CFC. Profunditat 60 cm y 70 cm - GN 1/1. Disponible en les versions sense sobre de treball, amb sobre de treball amb frontal arrodonit o amb sobre de treball amb frontal arrodonit i peto. Temperatura de servei 0/+10ºC

Veure Detall

IDEA

Estructura monobloc realitzada en acer inox AISI 304. Espessor d'aïllament 60 mm de poliuretà sense CFC. Profunditat 70 cm - GN 1/1. Disponible en les versions sense sobre de treball, amb sobre de treball amb frontal arrodonit o amb sobre de treball amb frontal arrodonit i peto. Temperatura de servei -2/+8ºC i -24/-12ºC

Veure Detall

TRENDY

Estructura monobloc realitzada en acer inox AISI 304. Espessor d'aïllament 60 mm de poliuretà sense CFC. Profunditat 70 cm - GN 1/1. Disponible en les versions sense sobre de treball, amb sobre de treball amb frontal arrodonit o amb sobre de treball amb frontal arrodonit i peto. Temperatura de servei -2/+8ºC

Veure Detall

SNACK

Estructura monobloc realitzada en acer inox AISI 304. Espessor d'aïllament 55 mm de poliuretà sense CFC. Profunditat 70 cm - GN 1/1. Disponible sense sobre de treball o amb sobre de treball amb frontal arrodonit d'alçada 60mm. Temperatura de servei 0/+10ºC

Veure Detall

COMBISTAR FX GN 1/1

Combistar FX té les mesures i característiques precises per produïr grans quantitats sense compromisos en qualitat i velocitat de cocció. Regenerar i cuinar aliments de diferents tipus sempre és fàcil i rentable, ja que és un sistema de cocció dissenyat per millorar des del primer dia el treball professional als banquets o en la cocció dels menjars.

Veure Detall

COMBISTAR FX GN 2/1

Combistar FX té les mesures i característiques precises per produïr grans quantitats sense compromisos en qualitat i velocitat de cocció. Regenerar i cuinar aliments de diferents tipus sempre és fàcil i rentable, ja que és un sistema de cocció dissenyat per millorar des del primer dia el treball professional als banquets o en la cocció dels menjars.

Veure Detall

<<    1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6  |  7    >>